My week on instagram#38

maandag, april 14, 2014


week on instagram#38
week on instagram#38
Deze week legde we de laatste hand (lees goedgekeurd door de schoorsteenveger) aan de nieuwe houtkachels in onze vakantiewoningen 'Vakantiewoning het Schweizerhaus' en 'vakantiewoning de Torenwoning'. Ik ging naar de kapper en kreeg ongevraagd (maar heel blij mee) een nieuw kapsel. We waren klaar voor Paris.

En voor wie het nog niet wist (had nl iedereen die het horen wilde verteld dat we naar Parijs gaan). Ik ben met onze oudste twee dochters in Parijs. Eindelijk, eindelijk zagen zij de Eiffeltoren in het echt. Wat is het geweldig om met onze twee oudste meiden door Parijs te stuiteren. Stuiteren ja, zij lopen een avenue stuiterend met vele ohooo's, ahaaaa's en 'kijk mama wat mooi'. Zitten echt overal aan en op en (zoals ze zijn) proberen met ieder Franse, Chinees, of Engels meisje te kletsen. Oer gezellig en zo kom je nog eens met wild vreemde in gesprek.
Wij liggen 's avonds uitgeteld en met brandende voeten in ons ieniemienie hotel. Vandaag doen we het rustig aan. We liggen nog in bed en lezen, tekenen en bloggen wat. We hebben 3 dagen om maximaal van te genieten. 

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images