ARD EyeEm 'Deutschland. Dein Tag'

maandag, januari 12, 2015

EyeEm is een foto-app. Net zoiets als instagram maar met een meer wedstrijdeffect. De filters zijn beter en door de hashtags zijn je foto's niet alleen zichtbaar voor je volgers maar voor iedereen. Ik plaats er m'n mooiste foto's en zo af en toe doe ik met een missie mee.

Ken je de film van Youtube 'Live in A Day'? In 2010 vroeg regisseur Ridley Scott aan mensen over de hele wereld om hun leven te filmen en een paar eenvoudige vragen te beantwoorden. Ze ontvingen 4.500 uur video uit 192 landen allemaal opgenomen op één dag: 24 juli 2010. Wat de prachtige film 'Live in A Day' opleverde.

Nou..... zoiets was de missie van zondag 5 oktober 2014 ook. Ik deed mee met 'Deutschland. Dein Tag'. Een uniek project van ARD waar ze in een real-time documentaire willen laten zien wat het leven in Duitsland vandaag betekent. Een Echtzeit-Doku :-)

Het was geen zonnige herfstdag maar wel eentje met heerlijk hardloop- en wandelweer en een echte familie zondag. Laat ARD nou acht van m'n foto's daarbij zitten! Vind je het geen giller? Hieronder de foto's die ze hebben uitgezocht!

Kijk jij ook de 4e oktober 2015 naar 'Deutschland. Dein Tag'?








de dag begint met een kopje koffie 

frühstuck




hardlooprondje

hardlopen








#rondjemetonshondje

#zijvan3

herfst - mushrooms

puzzelen




You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images