Het jaar van de torens op Schloss Möhren

vrijdag, mei 24, 2013

Dit jaar is het het jaar van de torens op ons kasteel. We hebben er drie, waarvan twee als vakantiewoning te huur zijn en één echte Rapunzeltoren.

De Rapunzeltoren is alleen te bezoeken tijdens de rondleiding. En de andere twee torens zijn bijzondere en eigenwijze vakantiewoningen geworden. De ene torenwoning heeft een totale make over ondergaan en de andere torenwoning hebben we verhuur klaar gemaakt.

De torenwoning
Deze toren, die al als vakantiewoning in de verhuur is, is helemaal omgetoverd. Met een prachtig nieuwe badkamer en een wit met Real berry interieur. Hoge tafels en barstoelen zodat je nog beter van ons eindeloze uitzicht kunt genieten. Hier geldt t/m eind juni een speciale voorjaarsaanbieding. Er zijn nog wat plekjes vrij.

De geheime toren
De andere toren ligt verstopt boven de poortdeur met het Pappenheimer wapen. Deze woning was eerst het speelparadijs voor onze dochter die de toren als clubhuis gebruikten. En in de zomer van 2010 hebben we in onze achtertuin aan deze toren zelfs twee reebokjes opgevangen en groot gebracht. Waardoor de woning zelfs helemaal niet bereikbaar was. Maar na het bezoek van onze styliste die deze toren 'het pareltje' noemde zijn we extra aangespoord om de woning verhuur klaar te maken.

De vakantiewoning die voor nu nog 'geheime toren' noemen, heeft een eigenwijze indeling. Direct bij de entree tref je de badkamer met authentiek bad op pootjes. Achter de badkamer de keuken en daarachter de romantische woon- slaapkamer. De hele woning heeft 32m2 es is heerlijk licht en wit ingericht. Met als extra, een stoere zolder boven de gehele woning. Daar hebben we een palletbed met zitje gemaakt voor alleen echte ridders en prinsesjes.

Zin in! We hebben nog een paar plekjes in juni, juli en augustus. Email ons.

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images