Afscheid van een geweldig vakantieseizoen

zaterdag, oktober 26, 2013

Vandaag hebben we afscheid genomen van onze laatste herfstvakantie gasten. Daarmee eindigt ons vakantieseizoen. Begonnen met de meivakantie die overging in een fantastische zomer met als toetje onze gouden herfst. Wat hebben we het heerlijk gehad. Lieve gasten, mooie gesprekken en heerlijk weer. Wat boffen we toch.

En nu..... Nu nemen we even pauze. Onze meiden hebben komende week herfstvakantie en wij gaan genieten. Lekker lang in bed of met een dekentje op de bank, kaarsjes aan en koekje soppen in een kopje thee. Marshmallows maken en genieten van lange wandelingen.

Maar er staat ook weer genoeg op de planning. Volgende week vieren we een klein Halloween feestje op ons Schloss. En de jaarlijkse Lanternen umzug / St Martin van de kleuterschool wordt 8 november hier op ons kasteel met veel lichtjes, gluhwein en een echte St. Martin gevierd.
En ook offline (website, blog en pinterest) en in onze vakantiehuizen zitten we niet stil. We gaan verder met het restyling project met als eerst een update van de Pörtierswoning. 

We zijn er weer met Kerst en Oud en Nieuw. Waneer Beieren weer gloeit van de kerstmarktlichtjes en Gluhwein. We hebben in onze vakantiehuizen nog twee plekjes vrij. 

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images