Schloss Möhren op Google Currents

donderdag, maart 07, 2013

Ken je Google Currents al? Een van de prachtige Google producten. Schloss Möhren heeft ook een eigen current magazine. Schloss Möhren op Google Currents

De Google Currents app levert je content van allerlei bronnen in magazine layouts voor tablet of smartphone. Je kunt er online maar ook offline door informatie van jou interesse bladeren. Naast ongeveer een 400 publicaties van bekende uitgevers zijn er ook vele publicaties uit eigen beheer. 

Google Currents lijkt op Flipboard, Zite en Pulse. Maar voor de maker van het magazine (de eigenaar dus) is het een fluitje van een cent om al je google producten (google+, youtube, blogger en drive) te koppelen. 

Google Currents is voornamelijk om in je luie stoel lekker door artikelen van jou interesse te bladeren! Je kunt Google Currents ook gewoon als nieuwsapp gebruiken. Verwijder de standaard feeds en zet daarvoor in de plaats je favoriete sites.

Het meest leuke vind ik wel de optie om buitenlandse sites in je eigen taal te lezen. Ondanks de kromme zinnen is het toch leuk om Italiaanse design site te volgen (vertaling zijn er in 38 talen).

Download Google Currents voor iPhone, iPad of Andriod

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images