Vakantietrends 2013 en Schloss Moehren

woensdag, januari 30, 2013

Traditiegetrouw komen in januari de travel trends. Dit jaar, via @TessaAdS reistrendwatcher bij Cherrypicker en @bijzonderplekje specialist in bijzondere vakantieplekjes, spreken de traveltrends ons wel heel erg aan. Travel trefwoorden die helemaal bij Schloss Möhren passen.

Social travel - escape to nature - multigeneration travel - meet the locals


Social travel wordt gezien als de hoofdtrend in travel. We zijn op zoek naar een unieke vakantie-ervaring, een bijzondere vakantiewoning, een persoonlijk vakantie en weg van het massatoerisme. Daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Ieder woord zit ons als gegoten. Volgens mij mag je een kasteel wel redelijk uniek noemen, met drie vakantiewoningen kan je niet spreken van massatoerisme en je hebt direct contact met ons (Ruud en Sandra), samen met de ouders van Ruud eigenaar van Schloss Möhren.

Escape tot nature - Behoeft geen uitleg. Ons kasteel ligt in het Naturpark Altmühltal midden in een landschap van boerenvelden en bossen. De wandelpaden liggen aan de kasteelpoort en met de Altmühltal Panorama route aan de voordeur is er genoeg wandeluitdaging voor bv een echte wandelvakantie. Maar in de nabijheid van het slot op jacht gaan naar echte fossielen is natuurlijk ook heel stoer.

Mulitgenaration travel - Ik moest het even opzoeken maar het betekent het met meerdere generaties op vakantie gaan. Dus grootouders, kinderen en kleinkinderen samen op vakantie. De bijzondere ervaring van samen met je ouders en kinderen vakantievieren. Ons vakantiehuis voor 6 personen met drie slaapkamers een een heerlijke aparte eetkamer is daar bij enorm geschikt voor. Maar het kan natuurlijk ook ieder zijn eigen vakantiewoning heeft en wel samen genieten onder onze walnotenboom. Misschien is het wel een wens die je kan afvinken van je Bucketlist. Samenzijn. 


Meet de locals - Waar vind je een echte Bayrische Wirtschaft met oer Duitse Bratwurst, Schnitzel en een mass Bier. Welke stadjes zijn het leukst, waar vind ik een echte Dirndl, bijzondere meertjes, authentieke locale markten of echte Duitse traditionele feesten. Wij wonen al 8 jaar in het Bayrische land (Mittel Franken om precies te zijn) en kennen onze Pappenheimers.

Nog geen vakantiebestemming gevonden! Spreken de vakantietrends je aan. Waar wacht je nog op. Boek een bijzondere vakantie in een kasteel.

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images