Schloss Möhren op het World Wide Web

donderdag, november 20, 2014

Zo af en toe verschijnt er een interview of een artikel van ons online. Waardevolle content want..... een artikel blijft, ten opzichten van een tijdschrift, eeuwig (als het goed is) online staan.

Hieronder een overzicht van online artikelen van Vakantie in een kasteel | Schloss Möhren:

Stralend schrijven | Reisblog Duitsland
Stralend schrijven | Reisblog Duitsland

Stralend Schrijven

februari/maart 2014
Sandra en haar gezin bezochten ons Schloss in februari 2014. Sandra van Bijsterveld is tekstschrijver voor ondernemers en reisblogger voor Scandinavië en Oost-Europa. Sandra leest graag (Nederlands, Engels, Frans en Duits) maar deed ook een studie Slavische talen (Russisch, Tsjechische en Bulgaars). Haar combinatie trekt publiek die geïnteresseerd is in gezins- en cultuurreizen. En daar ligt onze verbinding. Zij interviewde mij, schreef een super leuk artikel over ons Schloss en verschillende plogg's (artikelen voor een blog maar dan in foto vorm) over haar verblijf en ervaringen op ons kasteel. Alle artikelen lees je hier.













Reishonger | Wonen en werken in het buitenland

Reishonger

maart 2014
Reishonger smult van verhalen van Nederlanders in het Buitenland. En daar mochten wij niet ontbreken vond Sascha van Zonsbeek. In het artikel 'Kasteelvrouwe in Duitsland' kom ik uitgebreid aan het woord over ons leven in Duitsland. Van hoe we in Duitsland terecht gekomen zijn tot onze hoge Zoover waardering. Voor vele die ons kennen is het waarschijnlijk geen nieuws maar voor onze toekomstige bezoekers zeker leuk om een kijkje te nemen in ons leven op ons Schloss.















Storytelling Matters | Eindelijk zomer!
De beleving centraal in het vakantieverhaal.

Storytelling Matters

juni 2014
Maurice Hengeveld 'ken' ik via twitter en is zelfstandig tekstschrijver/redacteur/journalist die zich voornamelijk op storytelling, brand journalism en web content strategie richt. En we delen de liefde voor Utrecht. In zijn artikel 'Eindelijk zomer. De beleving centraal in het vakantieverhaal.' schrijft hij over de jungle van vakantie-aanbieders waar alles 'één pot nat is' met de prijs voorop. Hij plaatst zijn persoonlijke voorkeurslijst gericht op vakantieadresjes met een eigen tintje. En zonder dat ik het wist staan wij daar tussen. Met mijn gestuntel in m'n videoblogs op youtube, onze website en blog vind hij een voorbeeld van een vakantieadres op een individuele manier presenteren.

Smile.

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images