Duitsland is HOT

donderdag, juli 18, 2013

Duitsland is HOT. Het land is prachtig met eindeloze natuur (Naturpark Altmühltal) en cultuur. Romantische steden (Regensburg, Bamberg en Heidelberg zijn echte toppers) en unieke kastelen. Vriendelijke mensen, betaalbaar en zeer geschikt voor kinderen. Met Playmobile Funpark of Legoland en met de Romantische strasse is er voor elk wat wils.

Het enige nadeel is dat je bij Duitsland vaak denkt aan stoffige Duitse vakantiehuisjes. En dat klopt. Het barst van de 'zeg maar rustig' smakeloze vakantiehuizen. Degelijk en voor de eeuwigheid ingericht en houdbaar. En dat is jammer. Want Duitsland is minstens zo leuk en mooi als Frankrijk (zo niet NOG leuker). Met als extra dat de mensen hier heel vriendelijker zijn en er vele malen meer keus aan brood is dan het Franse stokbrood. 

Nu probeer ik onze vakantiehuizen in ons Duitse jachtslot te onderscheiden van het stoffige Duitse vakantiehuizen. En met hulp van interieurstyling adviezen en mijn inspirerende digitale styling vrienden www.inspiratie-interieur.nl/interieur-op-vakantie/ en woonblad, lijkt het aardig te lukken. Zeker aan de reacties van onze gasten te horen en niet te vergeten ons zoover cijfer van 9,8

Over Hot Duitsland had ik het vorige week met onze gasten. En zij kwamen tot de conclusie. Duitsland heeft meer Sandra's nodig (zulke mooie complimenten kan je niet vaak genoeg krijgen). Meer plekjes zoals de onze. Meer Nederlanders in Duitsland die net zo genieten als wij. Leven als God in Duitsland. 

Hierbij roep ik dus alle avonturiers met een buitenland wens op. Ga voor Duitsland. Er staan vele leuke bijzondere stulpjes te koop. 





You Might Also Like

2 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images